Hvem står bag

Ny livsstil efter 24 år med 30 Rød Cecil

Jeg hedder Ann-Karina Horsmark og jeg er stifter af Nikotinfrihed.dk.

Efter mit eget rygestop for 9 år siden, tog jeg uddannelsen som rygestopinstruktør, sagde mit job op i lægehuset og blev selvstændig rådgiver. Jeg har ikke fortrudt en eneste gang.

Jeg har haft mere end 800 personer i forløb og min succesrate for rygestop er på 90 %. Jeg har de seneste 7 år holdt rygestopkurser i særklasse i både kommunalt regi og privat regi, samt hos virksomheder i hele landet.

Jeg er uddannet i "Røgfrit Liv" konceptet i Kræftens Bekæmpelse, samt "Små skridt for livet" konceptet hos Rygestopkonsulenterne ApS. 

Min undervisning er præget af min egen videreudvikling og erfaring som storryger. På en blid, humoristisk, indfølende tilgang, kombineret med en skarp faglig viden, formidler jeg et rygestop, som holder. Et nyt nikotinfrit liv, uden følelsen af tristhed og frygt for abstinenser.

På de private hold, tilbyder jeg også NADA akupunktur til at afhjælpe rygetrang, humørsvinger og stress. NADA kan hjælpe med at kroppen nemmere genskaber egen balance både fysisk og psykisk. Derudover er der kostvejleder tilknyttet de private hold, så alle får en god start med redskaber til at holde vægten i deres nye nikotinfrie livsstil.

Kurserne er også egnet til stop af e-cigaret og nikotinerstatningsprodukter, feks. nikotintyggegummi.

Snusstop

Siden 2020 har jeg undervist i eget snusstopkoncept, på ungdomsuddannelser og i privat regi og har haft stor succes med dette.

Bl.a Næstved Gymnasium med 100% succesrate.

TV2Øst lavede dette fine indslag: https://www.tv2east.dk/video/klip/unge-og-snus

Artikel Sjællandske: https://www.sn.dk/naestved-kommune/gymnasium-hjaelper-elever-med-at-kvitte-snus/

Projekt

Jeg er frem til 2023 tilknyttet et projekt under Sundhedsstyrelsen med fokus på rygestop for særlig sårbare borgere. Her er jeg med til at udvikle på et fremtidigt uddannelsesforløb til kommende rygestopkonsulenter indenfor psykisk- og særlig sårbare borgere. Et samarbejde mellem 3 kommuner og Rygestopkonsulenterne ApS.

Stresskonsulent

Udover at holde ryge- og snusstopkurser, holder jeg også workshop og foredrag om stress, angst og depression og har individuelle- og gruppeforløb, både i virksomheder, kommuner og i privat regi. 

Jeg er certificeret stresskonsulent v. Mastercoach, psykoterapeut og stressekspert Louise Vælds og certificeret NADA akupunktør v. Lars Wiinblad.

Jeg er født i 1975, bosat i Næstved og er mor til 3 skønne børn i alderen 25, 17 & 10.